Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman 27 07" (3.40 secunde)
Artistul Radu Dinca din Bucuresti participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat cu prilejul Noptii Muzeelor, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Daca veti ajunge la standul acestuia, va va povesti si cum a ajuns taranul roman sa picteze pe sticla.
Artistul plastic Liviu Balac a fost prezent cu un stand in cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "La standul nostru din curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona:
Luminita Popescu din Calarasi participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "In toamna se implinesc trei ani de cand lucrez podoabe din piele:
Acesta participa la targurile organizate in fiecare week-end in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte deosebite. ... In afara de targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, acesta participa si la targurile anticarilor organizate in tara, in orasele Targu-Mures, Cluj, Timisoara, Bacau, Suceava si Pitesti.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Nicu Rasina este de profesie arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Nicu Rasina, de profesie arhitect, are o firma de marcohinarie si participa la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De profesie este arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
Cei doi soti participa si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am donat peste zece jucarii din lemn lucrate de sotul meu Muzeului Taranului Roman.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Targul traditional din curtea Muzeului Taranului Roman este deschis si sambata si duminica.
organizata week-end-ul acesta in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman. De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00, sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Elisabeta Onu din Arges participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman:
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. Kiseleff nr.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De profesie este arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman este si un stand al Ginei Discalicau din Baia Mare, cu cel putin 20 de sortimente de prajituri din Maramures.
Sambata, in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost organizat un stand special al firmei Napolact la care erau oferite celor doritori iaurturi Cedra - cinstit cu fructe.
Mihaela Enescu a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus muraturi precum:
Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... O gasiti la targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman si la Agronomie.
Producatori cu produse naturale si produse traditonale, mesteri vestiti, artizani si colectionari de antichitati, tineri artisti si bucatari priceputi, cu totii va asteapta de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului Național al Taranului Roman, cu lucruri mestesugite si bucate fel de fel.
in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din 18 pana in 20 septembrie 2020. ... Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10, 00 si 19, 00, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.
Pe 13 februarie 1880 s-a nascut Dimitrie Gusti, filosof, sociolog si estetician roman. A fondat si condus Asociatia pentru Stiinta si Reforma Sociala (1919-1921), Institutul Social Roman (1921-1939, 1944-1948), Institutul de Stiinte Sociale al Romaniei (1939-1944), Consiliul National de Cercetari Stiintifice (1947-1948). ... Focsa, Muzeul Satului (1936).
google-analytics.com